DESPRE CULTECH Professional

 

Pasiunea pentru artele teatrale și tehnologiile de varf,  ne-au determinat sa fondam in data de 21 mai 2004, firma CULTECH Professional sub deviza: ARTA si TEHNOLOGIE / CREATIVITATE si CALITATE.

CULTECH ACCEPTA CU DRAG PROVOCARILE si iti ofera CONSULTANTA.

Anumite efecte de lumini sunt dificil de realizat: suprafete de oglindă, intercalarea videoproiecției, transparențele unui material, texturi sau țesături speciale. Dezvoltarea unui design ideal este ceea ce echipa CULTECH face pentru tine.

SOLUȚII INOVATOARE, PRACTICE ȘI  VIABILE

Găsim soluția tehnică potrivită bugetului tău, fără să facem rabat de la calitate si rezolvăm provocările cu idei originale. CULTECH inoveaza cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație.

O provocare rezolvată înseamnă garantat un proiect de SUCCES.

PROFESIONALISM

 Profesionalismul echipei noastre se bazează pe experiența vastă dobandita în timp, cunoașterea ECHIPAMENTELOR DE ULTIMĂ GENERAȚIE DIN DOMENIU și DETERMINARE.

Astfel planul tau initial va fi o REUȘITĂ.

 

 

 

               “Lumina poate fi senzuală, poate fi reconfortantă, poate fi chiar periculoasă, depășește știința sau natura, sau chiar arta – este la fel de puternică, ca și viața în sine”. Ingo Maurer – designer of avant garde light fixtures (https://www.ingo-maurer.com/de/)